5 سوال رایج در طرز تهیه شکلات قالبی و خانگی با قالب
شکلات قالبی معمولا از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و امروزه شکلات خانگی در انواع طعم و شکل های مختلف در خانه ها تهیه میشود. طرز تهیه شکلات قالبی کاملا آسان است، به شرطی که نکات و دستورالعمل های مربوط به آن را به درستی رعایت کنید. معمولا چند مشکل رایج در آماده سازی و ساخت شکلات قالبی و یا همان شکلات خانگی وجود دارد که باعث بدمزه شدن و یا شکل گیری نادرست شکلات میشود
در اینجا بصورت پرسش و پاسخ کوتاه، به سوالات رایج شما در طرز تهیه شکلات قالبی پاسخ دادیم. اگر در مورد تهیه شکلات خانگی کنجکاو هستید و یا اینکه اشکالاتی در این زمینه دارید، پیشنهاد میکنیم ادامه پست را مطالعه نمایید
مشکلات رایج در طرز تهیه شکلات خانگی با قالب شکلات
چیکار کنیم شکلات به قالب نچسبد؟
قبل از شروع کار، اطمینان حاصل کنید تا قالب کاملا عاری از گرد و غبار و آلودگی باشد. اگر باقی مانده شکلات های قدیمی به قالب چسبیده بود، حتما آنرا برطرف نمایید. در برخی موارد، حتی بجای ماندن اثر انگشت و کمی چربی، باعث چسبیدن شکلات به قالب میشود. طرز تهیه شکلات قالبی بسیار آسان میباشد، در صورتی که مواد اولیه و وسایل مناسبی در اختیار داشته باشید که قالب سیلیکونی شکلات یکی از وسایل مهم در تهیه شکلات خانگی است
چرا شکلات بطور یکنواخت درون قالب شکل نمیگیرد یا سریع میشکند؟
توجه داشته باشید که قبل از آنکه شکلات را درون قالب شکلات بریزید و تهیه شکلات قالبی را شروع کنید، دمای قالب کمی نزدیک یا کمی بیشتر نسبت به دمای اتاق باشد. در صورتی که قالب بسیار سرد و یا گرم باشد، شکلات به قالب میچسبد. در این صورت، در جداسازی شکلات از قالب با مشکل مواجه میشوید یا اینکه احتمال شکسته شدن شکلات در حین جداسازی آن از قالب وجود دارد
چطور شکلاتِ چسبیده به قالب سیلیکونی شکلات را جدا کنیم؟
اگر حتی با ضربه زدن به قالب نتوانستید شکلات را جدا کنید، کافیست قالب را به مدت 5 تا 10 دقیقه درون فریزر قرار دهید. در برخی مواقع، ممکن است دمای یخچال نتواند به سفت شدن شکلات درون قالب کمک کند و یا اینکه شکلات به دمای پایین تری برای سفت شدن نیاز داشته باشد. در حالت کلی، شکلات باید به مدت 20 تا 25 دقیقه درون یخچال قرار بگیرد تا گرمای خود را از دست بدهد و خنک شود
چرا شکلات پس از جداسازی از قالب، شکل مناسبی ندارد؟
یکی از دلایل اصلی آن، پُر نمودن بیش از حد قالب با استفاده از شکلات است. در صورتی که حفره های قالب را با استفاده از شکلات بیش از حد پُر کنید، شکل نهایی شکلات مطابق با سلیقه شما نخواهد بود و ممکن است شکلات ها درون قالب به یکدیگر بچسبند. در تهیه شکلات قالبی، صبر داشته باشید و با ملایمت حفره های قالب را پُر نمایید
چطور از شکلات ها به طرز مناسبی نگهداری کنیم؟
توصیه میشود شکلات های قالبی را درون ظرفی در بسته نگهداری کنید تا با هوای آزاد و یا هوای درون محیط یخچال در تماس نباشند. سطح ظرف را حتما با کاغذ مومی بپوشانید تا شکلات به کف ظرف نچسبد و یا اینکه آلودگی را به خود جذب نکند
منبع: cocoterra